Ukucaj ime matorke (razmak) i pošalji na broj 14563 ili pozovi broj 095/812-002
Brojevi trenutno nisu u funkciji

SMS Hot Chat Po prvi put u Crnoj Gori - dopisujte i razgovarajte uzivo se sa najlepšim matorkama 24h dnevno, 7 dana u nedelji! Pogledajte profile svih matorki koje su online i čekaju Vašu poruku ili poziv , izaberite svoje favorite, uzmite telefon u ruke i dopisujte se... Nikada više nećete biti usamljeni, uvijek ćete imati drugaricu, ljubavnicu, prijateljicu... uvijek će biti tu za vas, samo uzmite telefon u ruke i javite im se... Najljepše matorke u gradu samo za Vas, uživajte sa njima! Želite li da razmenjujete vruće poruke ili vruce razgovore uzivo ... one koje ne smete sa svojom djevojkom ili ženom... Nema problema, samo izaberite sa kim ćete da se dopisujete i zabava može da počne. Otkrijte im svoje najperverznije fantazije i saznajte njihove... Upoznajte sve naše matorke, pogledajte njihove profile, saznajte nešto više o njima i... javite im se :)

Uputstvo


Da biste se dopisivali sa našim matorkama potrebno je da pošaljete poruku sledećeg sadržaja:
ImeMatorke VašaPoruka

Znači, ako na primjer šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za člana sa nadimkom Iva, pošaljite slijedeće:

Iva Ćao, šta radiš? Ja sam Marko.

Poruku šaljete na broj telefona 14563 i Vaša poruka će doći dami kojoj je namjenjena. Kada dobijete odgovor i hoćete da nastavite sa dopisivanjem, uvijek prije Vaše poruke napišite nadimak kome šaljete poruku, na primjer: Iva Hvala što si se javila, kako izgledaš?

Pomoć


Da li svaki put kada šaljem poruku treba da napišem nadimak matorke ispred poruke?
- Da, uvijek kada šaljete poruku morate da napišete nadimak ispred Vaše poruke, inače Vaša poruka može otići nekoj drugoj dami.

Poslao sam poruku ali mi niko nije odgovorio?
- Odgovor ćete dobiti čim matorka primi poruku, a ako trenutno nije ulogovana - dobiće je čim se uloguje...

Da li mogu slati poruku matorkama koje nisu online?
- Da, čim se uloguju, dobiće je.

Odakle je moguće slati poruke?
- Samo iz CG.

Imam još pitanja?
Kontaktirajte nas :)


kuckanje.com

crnogorke.com

crnogorke.com
Back to top